Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A népszavazás az erős Magyaror
  2007-06-28 22:02:42, csütörtök
 
  Orbán: A népszavazás az erős Magyarországhoz vezető út egyik állomása
2007. június 28. 12:17 MNO

A Fidesznek nem az MSZP az ellenfele, hanem azok az okok, amelyek végletesen legyengítik Magyarországot - jelentette ki Orbán Viktor. A pártelnök kifejtette: a szocialistákkal azért került szembe a legnagyobb ellenzéki párt, mert az MSZP kormányzásra való alkalmatlansága ma az ország gyengeségének egyik meghatározó oka.

Az, hogy a politika iránti közbizalom megbomlott, annak is köszönhető, hogy a 2006-os választásokon az embereket "megszerzendő voksoknak" tekintette a kormány, aztán a győzelem után semmibe vette őket - jelentette ki Orbán Viktor a Heti Válasznak adott interjújában.

A programokkal tele a padlás, az új többségnek inkább eszmére van szüksége - mondta Orbán. A Fidesz elnöke szerint ha Franciaország eldöcög takarékos kampányokkal, mi is kizárhatnánk a politikából a fizetett reklámokat, óriásplakátokat. Javasolta, hogy radikálisan új alapokra kell helyezni a politikai reklámot. A pártoknak arról is meg kéne állapodniuk, hogy a törvény erejével kizárják a kampányból a fizetett reklámokat, ideértve a rádiót, a televíziót és az óriásplakátokat is. Ezzel olcsóbbá válna a politika.

Orbán elmondta: "A politika eredendően azt jelenti, hogy világossá kell tenni az ország előtt álló lehetőségeket, és segítséget kell adni az embereknek a választásban." A politikai hazugság megoldásaként a jó kormányzati teljesítményt említette, ami nélkül nem lehet helyreállítani a politika iránti bizalmat.

Az MSZP támogatottságáról Orbán azt mondta, számos, egymásnak ellentmondó felmérés lát napvilágot, de a legmértéktartóbb becslések is azt mutatják, hogy 2006 tavaszához képest ma legalább félmillióval többen fordulnak bizalommal a Fidesz felé. "Ez az új többség. Várják, hogy a Fidesz valamit nyújtson nekik - lehetőleg többet, mint egy programot. Programokkal tele van a padlás. Az új többségnek eszmére van szüksége. Ez a kölcsönös felelősségvállalás, az erős Magyarország eszméje - ami nem más, mint a XX. század szociális piacgazdaságának magyar, a globális gazdaság XXI. századi körülményei között is alkalmazható változata" - véli Orbán.

A Fidesz ellenfeleként nem az MSZP-t említi a pártelnök, hanem azokat az okokat, amelyek véglegesen legyengítik Magyarországot. Mint fogalmazott: "Az alapkérdés ugyanaz, mint Angliában: meddig lehet baloldali bázison neoliberális politikát folytatni? Hiszünk-e az olyan emberi erényekben, mint a józanság, megfontoltság, tisztesség, felelősség."

A demokrácia valójában az önálló mérlegelésre képes, felelősséggel döntő ember eszményére épülne." Általános tanulságként megfogalmazta, hogy minden támadás, amit mint a Fidesz, mint pedig maga Orbán túlélt, valójában erősebbé tették őket.

A népszavazással kapcsolatban elmondta, hogy ez a fajta véleményalkotás visszaadja az embereknek azt a lehetőséget, hogy a valós helyzet tudatában értelmes vitát folytathassanak a saját és az ország jövőjét érintő legfontosabb kérdésekről. Orbán a népszavazást az erős Magyarországhoz vezető út fontos állomásának tekinti. Mint mondta, az az ország nem lehet erős, amelynek polgárai ki vannak szolgáltatva a hatalom hazugságainak. A Fidesznek most az a célja, hogy minél hamarabb - és egyszerre - lehessen megtartani a népszavazást az általa kezdeményezett kérdésekben. Ennek érdekében ősszel megkezdjük összegyűjteni az aláírásokat" - mondta Orbán.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legmértéktartóbb, piacgazdaságának, magyarországhoz, alkalmatlansága, folytathassanak, szocialistákkal, óriásplakátokat, véleményalkotás, helyreállítani, népszavazással, magyarországot, kezdeményezett, felelősséggel, gyengeségének, választásokon, lehetőségeket, megoldásaként, teljesítményt, ellenfeleként, megfontoltság, franciaország, összegyűjteni, megfogalmazta, hazugságainak, alkalmazható, legfontosabb, kormányzásra, népszavazást, magyarország, programokkal, szolgáltatva, félmillióval, interjújában, mérlegelésre, kapcsolatban, kizárhatnánk, erős Magyarországhoz, pártelnök kifejtette, szocialistákkal azért, legnagyobb ellenzéki, ország gyengeségének, politika iránti, 2006-os választásokon, győzelem után, programokkal tele, fizetett reklámokat, politikai reklámot, pártoknak arról, törvény erejével, politika eredendően, ország előtt, politikai hazugság, Orbán Viktor, Heti Válasznak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Környezetvédelem  Ez a jó az alvásban.  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Fodor Ákos költő,  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Krisztinától  A keserű igazság  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Vannak arcok  A lelki élet nem arról szól, ....  William Shakespeare idézet  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Paul David Tripp Április 25  Április 22. a Föld napja,  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Paul David Tripp Április 26  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Szent György nap  Kellemes esti időtöltést  Emlék  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Pillangó  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Bella István: Zsoltár  Ünnepelj csak  A Gömb  Jó éjszakát  György napra  Gondolatok az életről és szere...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Föld napja  Az embernek a társa: hiányzik.  Fodor Ákos költő,  Ünnepelj csak  802 esztendeje, 1222. április ...  György napra  Bizonyos kulturális szint nélk...  Emberként automatikusan értéke...  Amit átélünk,  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A boldogság ült a világvégén  Nehezen engedem  Kellemes esti időtöltést  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
erős Magyarországhoz, pártelnök kifejtette, szocialistákkal azért, legnagyobb ellenzéki, ország gyengeségének, politika iránti, 2006-os választásokon, győzelem után, programokkal tele, fizetett reklámokat, politikai reklámot, pártoknak arról, törvény erejével, politika eredendően, ország előtt, politikai hazugság, legmértéktartóbb becslések, erős Magyarország, globális gazdaság, alapkérdés ugyanaz, olyan emberi, demokrácia valójában, önálló mérlegelésre, népszavazással kapcsolatban, fajta véleményalkotás, valós helyzet, ország jövőjét, hatalom hazugságainak, általa kezdeményezett, legmértéktartóbb, piacgazdaságának, magyarországhoz, alkalmatlansága, folytathassanak, szocialistákkal, óriásplakátokat, véleményalkotás, helyreállítani, népszavazással, magyarországot, kezdeményezett, felelősséggel, gyengeségének, választásokon, lehetőségeket, megoldásaként, teljesítményt, ellenfeleként, megfontoltság, franciaország, összegyűjteni, megfogalmazta, hazugságainak, alkalmazható, legfontosabb, kormányzásra, népszavazást, magyarország, programokkal, szolgáltatva, félmillióval, interjújában, mérlegelésre, kapcsolatban, kizárhatnánk, tanulságként, megszerzendő, kampányokkal, neoliberális, választásban, kérdésekben, meghatározó, aláírásokat, ellentmondó, népszavazás, kormányzati, kérdésekről, fogalmazott, lehetőséget, állapodniuk, radikálisan, politikából, körülményei, legyengítik, állomásának, kampányból, reklámokat, eredendően, televíziót, többségnek, véglegesen, eszményére, demokrácia, visszaadja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.